English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

вторник, 6 марта 2012 г.

СКАЖИ НЕТ ЛЕГАЛИЗАЦИИ ГОМОСЕКСУАЛИЗМА В УКРАИНЕ!

Президенту України
В. Ф. Януковичу
вул. Банкова, 11
м. Київ
01220



Шановний пане Президенте!

Звертаюсь до Вас у зв’язку із затвердженням Плану заходів №1109 (1109-2011-п) із змінами від 20.10.2011 року з проведення Національної кампанії «Стоп насильству на період до 2015 року» та підписанням розпорядження від 12.10.2011 року № 1039-з з реалізації Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні.
Йдеться про:
1) Пропаганду гомосексуалізму, оскільки передбачає включення у програми в позашкільній та позаурочній роботі загальноосвітніх навчальних закладів пропагування гендерної культури, а відповідно пропагування гомосексуальної, лесбіянської, бісексуальної та транс гендерної орієнтацій, що суперечить Конституції України.
2) Впровадження програм відновного правосуддя, створення служби пробації (інспекції нагляду), яка є ключовим елементом впровадження ювенальної юстиції; створення так званих «зелених кімнат» для здійснення допиту дітей.
Сьогодні постала загроза над найбільшою споконвічною цінністю української Нації –сім’єю. Такі події негативно сприймаються суспільством, оскільки суперечать духовно-етичним нормам традиційної моралі українського народу.
Зважаючи на вище викладене, шановний пане Президенте наполегливо прошу Вас:
 - скасувати проведення гей-параду в місті Києві в травні 2012 року та в подальшому в жодному випадку недопустити проведення на території України таких заходів;
- для збереження інтитуту сім’ї та охорони дітей від зростаючого тиску гомосексуалізму ввести кримінальну відповідальність за його пропаганду;
- вимагати скасування новоствореного гендерного об’єднання в парламенті для боротьби з гендерною нерівністю.
- заборонити проведення виховних заходів в навчальних закладах, особливо різноманітних тренінгів та семінарів, котрі нівелюють авторитет батьків і педагогів, а також інститут сім’ї; пропагують боротьбу з надуманим насиллям в сім’ї (елементи ювенальної юстиції) та торгівлею дітьми, гомосексуалізм (через пропагування гендерної рівності),  антидискремінаційні методи виховання, гендерну ідеологію.
- не допустити впровадження програм відновного правосуддя, створення служби пробації (інспекції нагляду), незалежних спеціалізованих суддів (ювенальних суддів), через внесення змін до Кримінально-процесуального Кодексу України, які є ключовими елементами впровадження ювенальної (кримінальної) юстиції; а також заборонити створення так званих «зелених кімнат» для здійснення допиту дітей.

П.І.П

Підпис …………….

Адрес: індекс.………………………………………………………………………………………………

Дата……………………………

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные статьи

Создание блога Web Studio PRO12